timesup.git
2 years agoNakonec trochu zvýšeny kartičky. Přijde mi, že se to lépe tiskne, i když těžko říci. master
Tomáš Masařík [Fri, 29 Dec 2017 00:02:13 +0000 (01:02 +0100)]
Nakonec trochu zvýšeny kartičky. Přijde mi, že se to lépe tiskne, i když těžko říci.

2 years ago61 pages completed.
Tomáš Masařík [Thu, 28 Dec 2017 23:15:11 +0000 (00:15 +0100)]
61 pages completed.

2 years agoZměna makra, sází dole dvojřádkově.
Tomáš Masařík [Thu, 28 Dec 2017 23:00:48 +0000 (00:00 +0100)]
Změna makra, sází dole dvojřádkově.

2 years agoPřidáno a sort.
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 22:18:49 +0000 (23:18 +0100)]
Přidáno a sort.

2 years agoODne.
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 21:04:50 +0000 (22:04 +0100)]
ODne.

2 years agoQ
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 20:58:13 +0000 (21:58 +0100)]
Q

2 years agoM
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 20:34:29 +0000 (21:34 +0100)]
M

2 years agoG.
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 19:46:24 +0000 (20:46 +0100)]
G.

2 years agoSort.
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 19:41:08 +0000 (20:41 +0100)]
Sort.

2 years agoDalší změny E.
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 19:39:39 +0000 (20:39 +0100)]
Další změny E.

2 years agoD
Tomáš Masařík [Wed, 27 Dec 2017 19:10:22 +0000 (20:10 +0100)]
D

2 years agoPiráti z karibiku.
Tomáš Masařík [Tue, 26 Dec 2017 21:26:42 +0000 (22:26 +0100)]
Piráti z karibiku.

2 years agoDorbnosti.
Tomáš Masařík [Tue, 26 Dec 2017 19:45:24 +0000 (20:45 +0100)]
Dorbnosti.

2 years agoUzávorkovány nějaká prostřední jména a promazány duplicity.
Tomáš Masařík [Tue, 26 Dec 2017 19:24:08 +0000 (20:24 +0100)]
Uzávorkovány nějaká prostřední jména a promazány duplicity.

3 years agoMormoni.
Tomáš Masařík [Thu, 12 Jan 2017 02:14:11 +0000 (03:14 +0100)]
Mormoni.

3 years agocísaři.
Tomáš Masařík [Thu, 12 Jan 2017 00:35:47 +0000 (01:35 +0100)]
císaři.

3 years agoDoplně druhý stephenson.
Tomáš Masařík [Thu, 12 Jan 2017 00:33:25 +0000 (01:33 +0100)]
Doplně druhý stephenson.

3 years agoDalší...
Tomáš Masařík [Tue, 10 Jan 2017 12:04:12 +0000 (13:04 +0100)]
Další...

3 years agoDalší skvělé postavy ze silvestra.
Tomáš Masařík [Sun, 1 Jan 2017 19:03:56 +0000 (20:03 +0100)]
Další skvělé postavy ze silvestra.

3 years agoDalší dočišťování.
Tomáš Masařík [Sun, 1 Jan 2017 18:29:19 +0000 (19:29 +0100)]
Další dočišťování.

3 years agoUpdate a očištění z Tajanova.
Tomáš Masařík [Sun, 1 Jan 2017 18:20:19 +0000 (19:20 +0100)]
Update a očištění z Tajanova.

4 years agoNějaké další osobnosti.
Tomáš Masařík [Sat, 13 Aug 2016 20:24:37 +0000 (22:24 +0200)]
Nějaké další osobnosti.

4 years agoDorbnosti
Tomáš Masařík [Thu, 4 Feb 2016 01:33:03 +0000 (02:33 +0100)]
Dorbnosti

4 years agoSort + odstraněny některé duplicity.
Tomáš Masařík [Wed, 3 Feb 2016 21:40:49 +0000 (22:40 +0100)]
Sort + odstraněny některé duplicity.

4 years agoJeště upraven latex file, aby to umělo vysázet.
Tomáš Masařík [Wed, 3 Feb 2016 21:30:54 +0000 (22:30 +0100)]
Ještě upraven latex file, aby to umělo vysázet.

4 years agoKoukám, že se moje jedno staré přidání nedostalo do gitu...
Tomáš Masařík [Wed, 3 Feb 2016 21:25:55 +0000 (22:25 +0100)]
Koukám, že se moje jedno staré přidání nedostalo do gitu...

4 years agoPřidáno pár postav.
Tomáš Masařík [Wed, 3 Feb 2016 21:18:24 +0000 (22:18 +0100)]
Přidáno pár postav.

4 years agoPřidány jen zajímaví lidé.
Tomáš Masařík [Wed, 3 Feb 2016 20:55:25 +0000 (21:55 +0100)]
Přidány jen zajímaví lidé.

4 years agoTrocha updatu.
Tomáš Masařík [Tue, 2 Feb 2016 22:28:23 +0000 (23:28 +0100)]
Trocha updatu.

5 years agoJen Banach.
Tomáš Masařík [Mon, 9 Feb 2015 22:23:56 +0000 (23:23 +0100)]
Jen Banach.

5 years agoMaso něco přidal.
Tomáš Masařík [Mon, 9 Feb 2015 22:14:03 +0000 (23:14 +0100)]
Maso něco přidal.

6 years agoOpravy překlepů.
Jan Musílek [Sun, 2 Feb 2014 17:25:51 +0000 (18:25 +0100)]
Opravy překlepů.

6 years agoVelká revize.
Jan Musílek [Thu, 30 Jan 2014 19:53:59 +0000 (20:53 +0100)]
Velká revize.

6 years agoMakro pro sazbu karty přijímá i víceřádkový argument.
Jan Musílek [Sun, 22 Dec 2013 20:19:15 +0000 (21:19 +0100)]
Makro pro sazbu karty přijímá i víceřádkový argument.

8 years agoPřihozeno pár dalších postav a opraveno pár překlepů.
Jan Musílek [Mon, 19 Mar 2012 14:10:48 +0000 (15:10 +0100)]
Přihozeno pár dalších postav a opraveno pár překlepů.

8 years agoTak a mamae Z
Tomas Masarik [Wed, 22 Feb 2012 13:50:49 +0000 (14:50 +0100)]
Tak a mamae Z

8 years agoosobnosti do R
Tomas Masarik [Tue, 21 Feb 2012 23:44:14 +0000 (00:44 +0100)]
osobnosti do R

8 years agoosobnost M
Tomas Masarik [Tue, 14 Feb 2012 19:48:57 +0000 (20:48 +0100)]
osobnost M

8 years agoosobnosti G-L
Tomas Masarik [Tue, 14 Feb 2012 19:43:11 +0000 (20:43 +0100)]
osobnosti G-L

8 years agoosobnosti a-h
Tomas Masarik [Tue, 14 Feb 2012 14:58:31 +0000 (15:58 +0100)]
osobnosti a-h

8 years agoptatchett dalsi3
Tomas Masarik [Tue, 14 Feb 2012 07:00:17 +0000 (08:00 +0100)]
ptatchett dalsi3

8 years agoPratchett
Tomas Masarik [Mon, 13 Feb 2012 22:14:20 +0000 (23:14 +0100)]
Pratchett

8 years agoMobius a Klein.
Ladislav Laska [Sun, 5 Feb 2012 12:23:35 +0000 (13:23 +0100)]
Mobius a Klein.

8 years agoNěco málo přidáno
Martinka [Sat, 4 Feb 2012 18:38:16 +0000 (18:38 +0000)]
Něco málo přidáno

8 years agoHrstka Star Wars a matematiku.
Ladislav Laska [Sat, 4 Feb 2012 16:43:30 +0000 (17:43 +0100)]
Hrstka Star Wars a matematiku.

8 years agoPridana moznost make diff, ktera vytvori karticky jenom pro nove
Ladislav Laska [Thu, 2 Feb 2012 17:00:57 +0000 (18:00 +0100)]
Pridana moznost make diff, ktera vytvori karticky jenom pro nove
pridane:

make diff last=commit

kde commit je hash commitu, ktery bude predan gitu jako prvni.

8 years agoPal Turan
Ladislav Laska [Thu, 2 Feb 2012 16:42:14 +0000 (17:42 +0100)]
Pal Turan

8 years agoDalsi matematikove.
Ladislav Laska [Thu, 2 Feb 2012 00:09:03 +0000 (01:09 +0100)]
Dalsi matematikove.

8 years agoPridani panove Reed, Thomas, Robertson, Seymour.
Ladislav Laska [Tue, 17 Jan 2012 16:56:14 +0000 (17:56 +0100)]
Pridani panove Reed, Thomas, Robertson, Seymour.

8 years agoPridani sourozenci Kerbera a Prometheus.
Ladislav Laska [Mon, 9 Jan 2012 09:47:16 +0000 (10:47 +0100)]
Pridani sourozenci Kerbera a Prometheus.

8 years agoMakefile ma nyni target "sort", ktery setridi source.txt.
Ladislav Laska [Mon, 9 Jan 2012 09:46:54 +0000 (10:46 +0100)]
Makefile ma nyni target "sort", ktery setridi source.txt.

8 years agoKiss my shiny metal ass!
Martinka [Mon, 9 Jan 2012 10:26:10 +0000 (10:26 +0000)]
Kiss my shiny metal ass!

8 years agoPridana podpora pro slova v zavorkach (budou seda, tj. nepovinna)
Ladislav Laska [Mon, 2 Jan 2012 17:13:22 +0000 (18:13 +0100)]
Pridana podpora pro slova v zavorkach (budou seda, tj. nepovinna)

Napriklad:

(kupec) Samo::os

bude kupec sede barvy, Samo normalne cerne a kupec se nemusi uhadnout.

8 years agoStopare jsem napsal cesky (je to kratsi a konzistentnejsi).
Ladislav Laska [Mon, 2 Jan 2012 17:13:03 +0000 (18:13 +0100)]
Stopare jsem napsal cesky (je to kratsi a konzistentnejsi).

8 years agoPridany zdroje u Zaphoda & spol a kupec k Samovi.
Ladislav Laska [Mon, 2 Jan 2012 17:05:13 +0000 (18:05 +0100)]
Pridany zdroje u Zaphoda & spol a kupec k Samovi.

8 years agoPostavy od Vornera a modifikace velikosti karticek.
Ladislav Laska [Thu, 29 Dec 2011 22:23:57 +0000 (23:23 +0100)]
Postavy od Vornera a modifikace velikosti karticek.

8 years agoPrihozena hromadka dalsich postav.
Jan Musílek [Wed, 21 Dec 2011 12:00:32 +0000 (13:00 +0100)]
Prihozena hromadka dalsich postav.

8 years agoUpdated makefile.
Ladislav Laska [Wed, 14 Dec 2011 10:02:52 +0000 (11:02 +0100)]
Updated makefile.

8 years agoInitial version.
Ladislav Laska [Wed, 14 Dec 2011 09:55:31 +0000 (10:55 +0100)]
Initial version.