poznamky-mff.git
5 years agoStátnice: Rozdělení varianty "vsechno" na kapitoly. master
Ladislav Láska [Thu, 4 Jun 2015 10:28:03 +0000 (12:28 +0200)]
Státnice: Rozdělení varianty "vsechno" na kapitoly.

5 years agoStátnice: Opraveno pár nesrovnalostí.
Ladislav Láska [Thu, 4 Jun 2015 08:29:41 +0000 (10:29 +0200)]
Státnice: Opraveno pár nesrovnalostí.

5 years agoStátnice: Souhrn všech okruhů do jednoho souboru.
Jan Musílek [Tue, 2 Jun 2015 20:56:25 +0000 (22:56 +0200)]
Státnice: Souhrn všech okruhů do jednoho souboru.

5 years agoStátnice: opravy překlepů.
Jan Musílek [Mon, 1 Jun 2015 12:30:16 +0000 (14:30 +0200)]
Státnice: opravy překlepů.

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Sun, 31 May 2015 07:01:20 +0000 (09:01 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoStátnice: kartičky s otázkami.
Jan Musílek [Sun, 31 May 2015 07:01:02 +0000 (09:01 +0200)]
Státnice: kartičky s otázkami.

5 years agoStátnice: Oprava některých nedostatků kombinatoriky a teorie grafů.
Ladislav Láska [Sat, 30 May 2015 18:25:19 +0000 (20:25 +0200)]
Státnice: Oprava některých nedostatků kombinatoriky a teorie grafů.

5 years agoStřípky z DS1: Univerzální a perfektní hashování.
Ladislav Láska [Sat, 30 May 2015 17:52:39 +0000 (19:52 +0200)]
Střípky z DS1: Univerzální a perfektní hashování.

5 years agoStátnice: Oprava překlepu.
Ladislav Láska [Sat, 30 May 2015 16:43:33 +0000 (18:43 +0200)]
Státnice: Oprava překlepu.

5 years agoStátnice: první část zvířetníku.
Jan Musílek [Sat, 30 May 2015 17:00:30 +0000 (19:00 +0200)]
Státnice: první část zvířetníku.

5 years agoStátnice: Celočíselnost LP a elipsoidová metoda.
Ladislav Láska [Thu, 28 May 2015 19:59:59 +0000 (21:59 +0200)]
Státnice: Celočíselnost LP a elipsoidová metoda.

5 years agoStátnice: Opravy překlepů.
Jan Musílek [Thu, 28 May 2015 15:58:31 +0000 (17:58 +0200)]
Státnice: Opravy překlepů.

5 years agoObrázky k důkazu Turánovy věty.
Jan Musílek [Thu, 28 May 2015 15:21:02 +0000 (17:21 +0200)]
Obrázky k důkazu Turánovy věty.

5 years agoOprava překlepů.
Jan Musílek [Thu, 28 May 2015 11:51:24 +0000 (13:51 +0200)]
Oprava překlepů.

5 years agoStátnice: Teorie mnohostěnů a věta o dualitě LP.
Ladislav Láska [Tue, 26 May 2015 21:28:36 +0000 (23:28 +0200)]
Státnice: Teorie mnohostěnů a věta o dualitě LP.

5 years agoStátnice: Kombinatorické počítání ++
Jan Musílek [Tue, 26 May 2015 13:12:49 +0000 (15:12 +0200)]
Státnice: Kombinatorické počítání ++

5 years agoStátnice: Speciální matice (hlavně Hadamardovy).
Jan Musílek [Tue, 26 May 2015 10:02:38 +0000 (12:02 +0200)]
Státnice: Speciální matice (hlavně Hadamardovy).

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Mon, 25 May 2015 18:14:46 +0000 (20:14 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoStátnice: Princip inkluze a exkluze, Cayleyho formule.
Jan Musílek [Mon, 25 May 2015 18:14:03 +0000 (20:14 +0200)]
Státnice: Princip inkluze a exkluze, Cayleyho formule.

5 years agoStátnice: Aritmeticke a ciselne algoritmy.
Ladislav Láska [Sun, 24 May 2015 19:12:40 +0000 (21:12 +0200)]
Státnice: Aritmeticke a ciselne algoritmy.

5 years agoStátnice: Obrázek k TSP aproximaci přes kostry.
Jan Musílek [Sun, 24 May 2015 15:07:41 +0000 (17:07 +0200)]
Státnice: Obrázek k TSP aproximaci přes kostry.

5 years agoStátnice: TSP
Jan Musílek [Sun, 24 May 2015 14:40:05 +0000 (16:40 +0200)]
Státnice: TSP

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Sun, 24 May 2015 12:16:24 +0000 (14:16 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoStátnice: Matroid intersection theorem.
Jan Musílek [Sun, 24 May 2015 12:16:07 +0000 (14:16 +0200)]
Státnice: Matroid intersection theorem.

5 years agoStátnice: PCP věta.
Ladislav Láska [Sun, 24 May 2015 10:38:42 +0000 (12:38 +0200)]
Státnice: PCP věta.

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Sun, 24 May 2015 07:32:25 +0000 (09:32 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoDokázán hladový algoritmus na matroidech.
Jan Musílek [Sun, 24 May 2015 07:32:02 +0000 (09:32 +0200)]
Dokázán hladový algoritmus na matroidech.

5 years agoOprava preklepu.
Ladislav Láska [Sat, 23 May 2015 20:36:59 +0000 (22:36 +0200)]
Oprava preklepu.

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Sat, 23 May 2015 17:30:03 +0000 (19:30 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoTeX je lepší, než PDF ;-).
Jan Musílek [Sat, 23 May 2015 17:29:46 +0000 (19:29 +0200)]
TeX je lepší, než PDF ;-).

5 years agoStátnice: Pravdepodobnostni modely a algoritmy.
Ladislav Láska [Sat, 23 May 2015 17:22:18 +0000 (19:22 +0200)]
Státnice: Pravdepodobnostni modely a algoritmy.

5 years agoZáklady matroidů.
Jan Musílek [Sat, 23 May 2015 14:25:58 +0000 (16:25 +0200)]
Základy matroidů.

5 years agoPřidán okruh Kombinatorická optimalizace.
Jan Musílek [Sat, 23 May 2015 08:23:54 +0000 (10:23 +0200)]
Přidán okruh Kombinatorická optimalizace.

5 years agoDůkaz Master theoremu.
Jan Musílek [Fri, 22 May 2015 12:12:21 +0000 (14:12 +0200)]
Důkaz Master theoremu.

5 years agoFormulace Master-theoremu.
Jan Musílek [Fri, 22 May 2015 08:53:06 +0000 (10:53 +0200)]
Formulace Master-theoremu.

5 years agoVytvořující funkce a rekurence.
Jan Musílek [Fri, 22 May 2015 08:32:43 +0000 (10:32 +0200)]
Vytvořující funkce a rekurence.

5 years agoStátnice: pravděpodobnostní modely, střední hodnota
Ladislav Láska [Tue, 19 May 2015 19:50:43 +0000 (21:50 +0200)]
Státnice: pravděpodobnostní modely, střední hodnota

5 years agoStátnice: souvislost.
Ladislav Láska [Tue, 19 May 2015 17:19:01 +0000 (19:19 +0200)]
Státnice: souvislost.

5 years agoStátnice: Oprava triangulace a přesun obrázků do img/
Ladislav Láska [Mon, 18 May 2015 20:29:51 +0000 (22:29 +0200)]
Státnice: Oprava triangulace a přesun obrázků do img/

5 years agoStátnice: Vylepšení důkazu Sunflower lemma.
Ladislav Láska [Mon, 18 May 2015 20:08:59 +0000 (22:08 +0200)]
Státnice: Vylepšení důkazu Sunflower lemma.

5 years agoStatnice: Teorie parovani.
Ladislav Láska [Mon, 18 May 2015 20:08:38 +0000 (22:08 +0200)]
Statnice: Teorie parovani.

5 years agoKönigovo nekonečné lemma a věta o barevnosti nekonečných grafů.
Jan Musílek [Mon, 18 May 2015 15:44:59 +0000 (17:44 +0200)]
Königovo nekonečné lemma a věta o barevnosti nekonečných grafů.

5 years agoDoplněny informace o hledání SSK.
Jan Musílek [Mon, 18 May 2015 15:44:38 +0000 (17:44 +0200)]
Doplněny informace o hledání SSK.

5 years agoPřidán Tarjanův algoritmus pro hledání SSK.
Jan Musílek [Mon, 18 May 2015 14:55:30 +0000 (16:55 +0200)]
Přidán Tarjanův algoritmus pro hledání SSK.

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Mon, 18 May 2015 14:18:12 +0000 (16:18 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoZměny v orientovaných grafech.
Jan Musílek [Mon, 18 May 2015 14:17:40 +0000 (16:17 +0200)]
Změny v orientovaných grafech.

5 years agoStátnice: množinové systémy.
Ladislav Láska [Sun, 17 May 2015 19:04:09 +0000 (21:04 +0200)]
Státnice: množinové systémy.

5 years agoStátnice: Oprava znaménka.
Ladislav Láska [Sun, 17 May 2015 19:03:53 +0000 (21:03 +0200)]
Státnice: Oprava znaménka.

5 years agoKredit za priklad k ZigZag.
Ladislav Láska [Sun, 17 May 2015 15:59:11 +0000 (17:59 +0200)]
Kredit za priklad k ZigZag.

5 years agoAlgebraicke vlastnosti vcetne Expanderu.
Ladislav Láska [Sun, 17 May 2015 15:11:23 +0000 (17:11 +0200)]
Algebraicke vlastnosti vcetne Expanderu.

5 years agoDoplněn a opraven důkaz k Moorovým grafům.
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 13:32:12 +0000 (15:32 +0200)]
Doplněn a opraven důkaz k Moorovým grafům.

5 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 12:20:23 +0000 (14:20 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

5 years agoPřidáno makro \set
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 12:20:15 +0000 (14:20 +0200)]
Přidáno makro \set

5 years agoStatnice: Barevnost, kousek orientovanych grafu.
Ladislav Láska [Sun, 17 May 2015 09:54:12 +0000 (11:54 +0200)]
Statnice: Barevnost, kousek orientovanych grafu.

5 years agoOprava překlepu.
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 09:44:37 +0000 (11:44 +0200)]
Oprava překlepu.

5 years agoDopracován důkaz Nash-Williamse u regulárních grafů.
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 09:41:53 +0000 (11:41 +0200)]
Dopracován důkaz Nash-Williamse u regulárních grafů.

5 years agoZačátek nekonečné kombinatoriky.
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 00:49:40 +0000 (02:49 +0200)]
Začátek nekonečné kombinatoriky.

5 years agoDůkaz nekonečné Ramseyovy věty.
Jan Musílek [Sun, 17 May 2015 00:12:51 +0000 (02:12 +0200)]
Důkaz nekonečné Ramseyovy věty.

5 years agoPoznámky ke státnicím -- první dvě kapitolky.
Jan Musílek [Sat, 16 May 2015 23:05:30 +0000 (01:05 +0200)]
Poznámky ke státnicím -- první dvě kapitolky.

7 years agoDrobne opravy od Jitky.
Ladislav Laska [Sun, 15 Sep 2013 12:19:29 +0000 (14:19 +0200)]
Drobne opravy od Jitky.

7 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 16:40:25 +0000 (18:40 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

7 years agoFriendship theorem.
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 16:40:17 +0000 (18:40 +0200)]
Friendship theorem.

7 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Honza 'Stínovlas' Musílek [Thu, 1 Aug 2013 15:49:13 +0000 (17:49 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

7 years agoVěta o proplétání kvocientu.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Thu, 1 Aug 2013 15:48:58 +0000 (17:48 +0200)]
Věta o proplétání kvocientu.

7 years agoRychlost konvergence nahodne prochazky.
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 15:28:55 +0000 (17:28 +0200)]
Rychlost konvergence nahodne prochazky.

7 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 14:37:12 +0000 (16:37 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

7 years agoStabilni distribuce.
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 14:37:02 +0000 (16:37 +0200)]
Stabilni distribuce.

7 years agoReileighův princip.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Thu, 1 Aug 2013 14:36:47 +0000 (16:36 +0200)]
Reileighův princip.

7 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 14:01:41 +0000 (16:01 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

7 years agoNormalnost a baze z vlastnich vektoru.
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 14:01:26 +0000 (16:01 +0200)]
Normalnost a baze z vlastnich vektoru.

7 years agoFunkcionální reprezentace.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Thu, 1 Aug 2013 13:23:21 +0000 (15:23 +0200)]
Funkcionální reprezentace.

7 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 10:39:35 +0000 (12:39 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

7 years agoShannonova kapacita a spol.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Thu, 1 Aug 2013 10:39:34 +0000 (12:39 +0200)]
Shannonova kapacita a spol.

7 years agoLemma A o Lovaszovi.
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 10:39:23 +0000 (12:39 +0200)]
Lemma A o Lovaszovi.

7 years agoLemma B o Lovaszovi.
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 10:15:21 +0000 (12:15 +0200)]
Lemma B o Lovaszovi.

7 years agoFisherova nerovnost (snad).
Ladislav Laska [Thu, 1 Aug 2013 08:31:50 +0000 (10:31 +0200)]
Fisherova nerovnost (snad).

7 years agoLAK: Drobne opravy.
Ladislav Láska [Wed, 31 Jul 2013 10:04:46 +0000 (12:04 +0200)]
LAK: Drobne opravy.

7 years agoSamoopravne kody z Algebry 2.
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 21:27:26 +0000 (23:27 +0200)]
Samoopravne kody z Algebry 2.

7 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff
Jan Musílek [Tue, 30 Jul 2013 21:32:16 +0000 (23:32 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://krakonos.org/poznamky-mff

7 years agoZačátek Markovovských řetězců.
Jan Musílek [Tue, 30 Jul 2013 21:31:57 +0000 (23:31 +0200)]
Začátek Markovovských řetězců.

7 years agoLAK: subsubsection -> subsection
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 21:18:23 +0000 (23:18 +0200)]
LAK: subsubsection -> subsection

7 years agoUvod do PP, zneni Lloyda a charakterizace.
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 21:16:51 +0000 (23:16 +0200)]
Uvod do PP, zneni Lloyda a charakterizace.

7 years agoLloyduv prototyp.
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 18:57:35 +0000 (20:57 +0200)]
Lloyduv prototyp.

7 years agoÚprava věty o eulerovských podgrafech a řezech.
Jan Musílek [Tue, 30 Jul 2013 19:24:06 +0000 (21:24 +0200)]
Úprava věty o eulerovských podgrafech a řezech.

7 years agoOpraveno poradi z merge.
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 17:12:18 +0000 (19:12 +0200)]
Opraveno poradi z merge.

7 years agoObskurni rovnost o char. polynomu.
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 17:00:36 +0000 (19:00 +0200)]
Obskurni rovnost o char. polynomu.

7 years agoLemma o prechodu k bazi (soucas Lloydovy vety).
Ladislav Láska [Tue, 30 Jul 2013 14:33:23 +0000 (16:33 +0200)]
Lemma o prechodu k bazi (soucas Lloydovy vety).

7 years agoDalší kus Lloyda.
Jan Musílek [Tue, 30 Jul 2013 16:31:49 +0000 (18:31 +0200)]
Další kus Lloyda.

7 years agoLemma o tridiagonálních maticích.
Jan Musílek [Tue, 30 Jul 2013 15:00:55 +0000 (17:00 +0200)]
Lemma o tridiagonálních maticích.

7 years agoOpraveny a doplněny důkazy u vzd. reg. grafů.
Jan Musílek [Tue, 30 Jul 2013 14:03:22 +0000 (16:03 +0200)]
Opraveny a doplněny důkazy u vzd. reg. grafů.

7 years agoExpandéry a mixing lemma.
Jan Musílek [Sun, 28 Jul 2013 10:16:29 +0000 (12:16 +0200)]
Expandéry a mixing lemma.

7 years agoVzdálenostně regulární grafy.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 26 Jul 2013 15:48:05 +0000 (17:48 +0200)]
Vzdálenostně regulární grafy.

7 years agoZačátek Friendship theoremu.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 26 Jul 2013 14:22:36 +0000 (16:22 +0200)]
Začátek Friendship theoremu.

7 years agoSilně reguálrní grafy.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Thu, 25 Jul 2013 14:36:40 +0000 (16:36 +0200)]
Silně reguálrní grafy.

7 years agoEulerovské podgrafy a řezy.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 19 Jul 2013 09:46:01 +0000 (11:46 +0200)]
Eulerovské podgrafy a řezy.

7 years agoSkalární součin a sudo-sudo města.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Tue, 16 Jul 2013 09:22:05 +0000 (11:22 +0200)]
Skalární součin a sudo-sudo města.

7 years agoDolní odhad na Ramseyovo číslo.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Tue, 16 Jul 2013 08:03:40 +0000 (10:03 +0200)]
Dolní odhad na Ramseyovo číslo.

7 years agoDvouvzdálenostní množiny.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Sat, 13 Jul 2013 18:56:55 +0000 (20:56 +0200)]
Dvouvzdálenostní množiny.

7 years agoStripky z LAK.
Ladislav Laska [Wed, 3 Jul 2013 19:01:59 +0000 (21:01 +0200)]
Stripky z LAK.

7 years agoPoznamky z KaG II.
Ladislav Laska [Thu, 10 Jan 2013 20:58:38 +0000 (21:58 +0100)]
Poznamky z KaG II.