imgsort.git
5 years agoAdded windows build howto into README master
Libcha [Sun, 8 Mar 2015 11:07:23 +0000 (11:07 +0000)]
Added windows build howto into README

5 years agoNew title intro image
Libcha [Sun, 8 Mar 2015 09:40:27 +0000 (09:40 +0000)]
New title intro image

5 years agoRemoved build files added by mistake
Libcha [Fri, 6 Mar 2015 21:17:56 +0000 (22:17 +0100)]
Removed build files added by mistake

5 years agoSome licensing and readme, initially...
Libor Peltan [Tue, 24 Feb 2015 17:17:22 +0000 (18:17 +0100)]
Some licensing and readme, initially...

5 years agoInitial commit of next-get SortImg application, sources in very bad state regarding...
Libor Peltan [Tue, 24 Feb 2015 16:11:44 +0000 (17:11 +0100)]
Initial commit of next-get SortImg application, sources in very bad state regarding documentation...

6 years agofix vytvareni adresare vyber, preklep v README
libcha [Sun, 2 Mar 2014 00:08:14 +0000 (01:08 +0100)]
fix vytvareni adresare vyber, preklep v README

6 years agofix undelete flush to console
libcha [Thu, 2 Jan 2014 19:15:09 +0000 (20:15 +0100)]
fix undelete flush to console

6 years agosome bux fixed - hide_resized changing with rotateAll, current_i when HOME or hide_re...
libcha [Sat, 7 Dec 2013 13:17:38 +0000 (14:17 +0100)]
some bux fixed - hide_resized changing with rotateAll, current_i when HOME or hide_rezized

7 years agoopraven bug s prev ze nekdy sel next
libcha [Mon, 4 Nov 2013 15:29:38 +0000 (16:29 +0100)]
opraven bug s prev ze nekdy sel next

8 years agopridano volani gtk_main_loop pri resizech, zlepseno chovani volani z cli, plus par...
libcha [Sat, 20 Oct 2012 20:14:06 +0000 (22:14 +0200)]
pridano volani gtk_main_loop pri resizech, zlepseno chovani volani z cli, plus par bugu...

8 years agozmenen titulni obrazek
libcha [Mon, 15 Oct 2012 22:48:43 +0000 (00:48 +0200)]
zmenen titulni obrazek
plus mozna jeste neco

8 years agopridan titulni obrazek zatim pokusny
libcha [Wed, 10 Oct 2012 00:01:25 +0000 (02:01 +0200)]
pridan titulni obrazek zatim pokusny
hrabnuto do nastaveni

8 years agoPridana rekurze, opraveny drobnosti.
libcha [Tue, 9 Oct 2012 17:49:53 +0000 (19:49 +0200)]
Pridana rekurze, opraveny drobnosti.
Zmenen format imgsort.dat v adresarich !
Pozor, defaultni settings je nyni uchylne !

8 years agoopraven memory leak & po manualnim otoceni obrazku se znovuzobrazi otoceny
libcha [Mon, 8 Oct 2012 22:46:37 +0000 (00:46 +0200)]
opraven memory leak & po manualnim otoceni obrazku se znovuzobrazi otoceny

8 years agozda se ze uz to funguje
libcha [Fri, 5 Oct 2012 08:34:03 +0000 (10:34 +0200)]
zda se ze uz to funguje

8 years agoozrala nestabilni verze. jdu spat :(
libcha [Thu, 4 Oct 2012 21:49:19 +0000 (23:49 +0200)]
ozrala nestabilni verze. jdu spat :(

8 years agoinitial commit
libcha [Thu, 4 Oct 2012 21:08:31 +0000 (23:08 +0200)]
initial commit