akorder.git
7 years agoIncormace o licenci (CC BY-SA). master
Jan Musílek [Sat, 6 Apr 2013 08:51:09 +0000 (10:51 +0200)]
Incormace o licenci (CC BY-SA).

7 years agoPřidány písničky ze zpěvníku (celkem 286).
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 5 Apr 2013 08:03:25 +0000 (10:03 +0200)]
Přidány písničky ze zpěvníku (celkem 286).

7 years agoRozšíena nápověda.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 5 Apr 2013 08:00:22 +0000 (10:00 +0200)]
Rozšíena nápověda.

7 years ago- počítání akordů, + možnost ponechat tmp soubory
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 5 Apr 2013 07:52:38 +0000 (09:52 +0200)]
- počítání akordů, + možnost ponechat tmp soubory

7 years agoAdded TeX files and Makefile example.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 5 Apr 2013 07:40:52 +0000 (09:40 +0200)]
Added TeX files and Makefile example.

7 years agoInitial commit.
Honza 'Stínovlas' Musílek [Fri, 5 Apr 2013 07:40:24 +0000 (09:40 +0200)]
Initial commit.